Ajándékozzuk meg kedvenceinket is karácsonykor!

A meghitt, hangulatos karácsony estét családunk társaságában töltjük. Az ünnep közben körülöttünk ugrál csöppnyi négylábúnk is. A szokásos ajándékozás alkalmával ne feledkezzünk meg róluk sem!

Kiskutyáink is nagy figyelemmel kisérik a karácsonyi készülődést. Ha nem is értik, valójában mi folyik körülöttük, azt biztosan tudják, hogy valami különös dolog történik. A reggeli séta alkalmával sokkal több ember van az utcán, mindenki siet valahova, a gazdi pedig össze-vissza szaladgál a szoba sarkába beállított fa és a konyha között.

Érdekes lenne belekukkantani kiskedvenceink gondolataiba ezeken a zűrös napokon. Igyekezzünk a kutyusok számára is kellemes, ünnepi hangulatot teremteni. A karácsonyra állított fa alatt ők is nagy örömmel keresgélhetnek.

Milyen ajándékot vegyünk neki?

Kutyusunk számára nem túl nagy ördöngösség megtalálni a tökéletes ajándékot. Választhatunk neki egy új játékot. A játékot sosem növik ki kutyusaink, így mindig nagy örömöt szerezhetünk nekik, ha megajándékozzuk egy új játékkal, amit kedvükre harapdálhatnak és nyúzhatnak. A labda, kötél vagy esetleg frizbi is kitűnő választás lehet.
Amennyiben kutyusunknak sok játéka van már, vagy épp nincs más ötletünk, akkor megajándékozhatjuk egy kellemesen eltöltött nappal. Ebben benne lehet egy pihentető, alapos fürdő, masszázs és fésülés. Persze ezeket a programokat kiszínezhetjük néhány ínycsiklandó jutalomfalattal.

Hamár a finomságoknál tartunk, az ünnepek alatt a legtöbb időt mi is evéssel töltjük. Ilyenkor a kis bundásoknak is beszerezhetünk néhány ízletes falatot. Vásárolhatunk kutyakekszet, különféle snackeket vagy fogtisztító csontot.
Kutyusaink minden ajándéknak nagyon fognak örülni. Viszont úgy tehetjük a legszebbé számukra az ünnepet, ha több időt töltünk velük és kényeztetjük őket. Éreztessük velük, hogy mennyire fontos részei a családnak.

Facebook

You May Also Like